josina logo

 
 
 

reacties

21 januari 2019

Hi Josina,

We wanted to thank you for the amazing ceremony for our wedding. You made that very special moment just magic. It was exactly what we wanted and even more with your special touch. Thank you so much for this.

Thank you,
Diane & Dylan

Stadsdeel West Trouwambtenaar Josina

 

11 november 2018

Hi Josina,

Ik wilde je ontzettend bedanken voor een prachtige, warme, happy, positieve ceremonie die voor iedereen goed te volgen was (Engels/Nederlands).Er kwamen leuke weetjes aan bod, iedereen werd er door jou bij betrokken, familie en vrienden, je maakte het interactief en niet te ingewikkeld maar lekker relaxt waardoor er compleet geen spanning was.Ook de Amerikaanse familie die over het algemeen altijd van de tradities zijn en zich afvroegen of het altijd zo ging in Nederland, hebben er ontzettend van genoten. We waren echt een match met z'n 3! Het was nog beter dan we voor ogen hadden en je hebt onze dag tot iets heel moois gemaakt. 1000 maal dank Josina, ook de bode bedankt!

Zodra ik de foto's heb gekregen van de fotograaf stuur ik wat door zodat je deze ook voor je website kan gebruiken als je dat zou willen.

Met vriendelijke groet, kind regards,

Renu Radhoe

Trouwambtenaar Josina Appollo Hotel


 

September 2018

Beste Josina,
We zijn inmiddels weer terug van onze huwelijksreis en we kijken terug op een geweldige dag!
Ook de ceremonie en de manier waarop je dit op jouw eigen wijze verzorgd hebt, draagt bij aan onze bijzondere dag!
Erg bedankt daarvoor!
We hebben gedurende de dag ontzettend veel complimentjes gekregen over de wijze waarop je de ceremonie hebt verzorgd en deze er echt uit hebt laten springen, ten opzichte van vele andere ceremonies! Vooral het Brabantse accent werd reuze gewaardeerd 😊!
Deze complimenten willen we bij deze alsnog naar je overbrengen.

Hartelijke groet,

Hendy en Danny

Puur Trouwambtenaar Josina

augustus 2018

Lieve Josina, namens Thomas en onze beide families willen we je heel erg bedanken voor onze huwelijksvoltrekking. Het was grappig, informeel, interactief maar heel puur en liefdevol. Precies zoals er hadden gehoopt 🙏�heel veel dank!

Liefs Lara en Thomas

 

19 juni 2018

Dank je voor de prachtige, emotionele en onvergetelijke huwelijks ceremonie! Je bent goud waard Josina.  We hebben je in ons hart gesloten!

David en René

Trouwambtenaar josina

19 mei 2018

Dag Josina,

Veel dank voor de prachtige huwelijksceremonie op zaterdag 19 mei in Hotel de Hallen. Wij en onze gasten vonden de ceremonie ontroerend en mooi. We waren na de ceremonie helaas niet in de gelegenheid om je te kunnen bedanken daarom maar middels een mailtje. 
Nogmaals veel dank!
Hartelijke groet,
Carl & Corine

trouwambtenaar Josina. de Hallen

23 september 2017

Lieve Josina, woorden schieten te kort voor je aandeel in onze onvergetelijke dag! We hebben je niet meer kunnen bedanken, dus ik wil je snel nog even bellen, maar alvast dit bericht om je te vertellen dat je een verpletterende indruk hebt nagelaten op ons en onze gasten. Heel heel veel dank voor het leiden van deze speciale ceremonie. Het voelde safe and sound om in jouw handen te zijn. Molto molto grazie❤❤❤ Fede en Sanna

 


20 september 2017

peterskerk Trouwambtenaar Josina

petruskerk Trouwambtenaar Josina

9 september 2017

Beste Josina,

Wij liggen hier in onze hotel kamer na te genieten van prachtige dag afgelopen weekend. Deze dag was mede dankzij jouw inbreng zo bijzonder voor ons. De manier waarop jij onze ceremonie deed en vooral iedereen op zijn gemak stelde dat maakte het helemaal voor ons. Veel dank hiervoor en hopelijk zien we elkaar nog een keer in de toekomst.

Veel Liefs Sebastiaan en Tanja

Grachtenhuis Trouwambtenaar Josina

19 augustus 2017

Hoi Josina,
We willen jou nog van harte bedanken voor de prachtige ceremonie die jij afgelopen zaterdag voor ons hebt gehouden in de Buiksloterkerk. Mede dankzij jou was de toon meteen gezet en was iedereen de hele dag vrolijk. Wij kregen tijdens de borrel heel veel positieve geluiden over hoe leuk de ceremonie wel niet was en dat men dat zelden zo had meegemaakt. Ook voor ons was het fantastisch: waar we eerst een beetje gespannen waren zorgde jij ervoor dat de boel luchtig en vrolijk werd, maar met de juiste portie emotie.
Onwijs veel dank dat jij onze dag zo mooi hebt gemaakt!

Groetjes,
Michiel & Céline

trouwambtenaar Josina buiksloterkerk

 

1 Juli 2017

Onze ceremonie, geleid door Josina, was geweldig! Zowel wij, als onze gasten vonden het echt super! Josina heeft er (ondanks een internationaal gezelschap) voor gezorgd dat iedereen zich betrokken voelde bij onze ceremonie en heeft ons verhaal op een hele leuke en interactieve manier verteld, waarbij ze moeiteloos wisselde tussen Engels en Nederlands. De ceremonie had een goed tempo, was grappig en heel persoonlijk, kortom, alles wat er van gehoopt hadden, maar dan nog net iets leuker! Dank je wel Josina!

Tarik en Titia

Kasteel Duurstede Trouwambtenaar Josina

25 June 2017

We loved every moment of the ceremony! Thank you for being so fun, funny, enthusiastic and happy!!! We couldn't have wished for a better ambtenaar!

Helen and Matthijs

trouwambtenaar Josina Petruskerk

12 juni 2017

Dear Josina, I'm glad you reacted here, so I can let you know how much I enjoyed your wonderful 'performance'. You contributed so much humor and heartfelt presence to the ceremony! I'm really sorry we already married 35 years ago, otherwise I would definitely want you to be our 'trouw-ambtenaar'!! Thank you 

Trouwambtenaar Josina Re-marriage

15 mei 2017

Beste Josina,
We kijken terug op een fantastische trouwdag. De ceremonie sloot erg goed aan bij wat wij wilden en waar we waarde aan hechten. Super fijn dat je dat zo hebt kunnen doen. We waren ook heel blij dat je zo flexibel was en wat langer de tijd had, daardoor konden veel van onze vrienden en familie toch nog op tijd zijn ondanks de demonstratie. We hebben ook heel veel leuke opmerkingen ontvangen over de ceremonie en dat we zo'n fantastisch leuke Babs hadden.
Al met al echt fantastisch dankzij jouw geweldige optreden.

Hartelijke groet, Janneke en Jan Jaap

Trouwambtenaar Josina museum van Loon

12 maart 2017

Beste Josina,

Via deze weg nogmaals heel veel dank voor jullie bijdrage aan onze grote dag. Het was geweldig, mede omdat jullie het geweldig deden! Ook jullie samenwerking was top. (met de Rabijn) Misschien als duo verder? ;) We waren heel blij met jullie en kijken met veel plezier terug op onze bruiloft.
Hartelijke groeten,

Ruvke en Hannah

Trouwambtenaar Josina met de Rabbijn

10 December 2016

Josine,

Wij willen je graag bedanken voor de fantastische ceremonie zaterdag. je hebt het voor ons en veel mensen uit het publiek tot een onvergetelijke avond gemaakt. 

We hebben nog geen foto's gezien maar wel de volledige video opname. zodra we terug zijn van vakantie zullen we nog een herinnering foto sturen en we komen graag een keer naar jouw kunstwerken kijken.

Dikke kus van ons

Marcel en Ruud

Trouwambtenaar Josina, Beurs van Berlage

Oktober 2016

Dear Josina! Sorry that we are bit late with this. But we had a very busy after wedding! Thank to you a million times for an amazing ceremony! If we would do this again, then only with you!!! I hope you will continue with your great job! You were born for it!
Greetings from Jim and Jules

Heemskerk Trouwambtenaar Josina

3 september 2106

Beste Josina,
Helaas hebben we je niet meer gesproken afgelopen zaterdag na de ceremonie, maar we willen je nog wel even heel hartelijk danken voor de ontzettend mooie ceremonie.
We waren allebei een beetje overdonderd van alle emoties die dan plots toch om de hoek komen kijken, maar wat was het ontzettend mooi. Ook heb ik van bijne elke gast wel complimenten ontvangen over jouw optreden en ik denk dat iedereen wel onder de indruk was van de persoonlijke ceremonie. Het was fantastisch en we genieten nog steeds na.

Vincent en Lei

Trouwambtenaar Josina  Grachtenhuis

augustus 2016

Lieve Josina,
Nu pas de tijd om je een berichtje te sturen!
Wat heb je het mooi gedaan, iedereen vond het zo spontaan en zo lief! Heel erg bedankt voor je woorden en voor het verzorgen van de mooie ceremonie. Het had niet beter gekund, wij hebben, op z'n Brabants: ontiegelijk genoten!... Heel veel liefs en dikke kussen,
Pleun & Mark

PS nog enkele foto's van de mooie dag!

 

Boerderij Langerlust, Trouwambtenaar Josina

 

5 juni 2016

Hoi Josina,
Grimm en ik zijn inmiddels weer terug van Terschelling. We hebben heerlijk nagenoten van de fantastische dag. We hebben je niet meer uitgebreid gesproken of kunnen bedanken, daarom maar even via de mail. We hebben alleen maar laaiende reacties gehad naar aanleiding van jouw rol bij de ceremonie. Je wist precies de juiste toon te raken. Met een lach en een traan.
Echt alleen maar lof! We kijken er met veel genoegen en warmte op terug.... Heel hartelijk dank voor alles. Het was een dag waar we nog heel lang met veel plezier aan zullen terugdenken.

Hartelijke groet,
Grimm & Eva

De Balie Trouwambtenaar Josina

27 maart (paaszondag) 2016

Hi Josina,  

Graag wilden wij je nog even hartelijk danken voor afgelopen zondag!! Het was fantastisch! Durk en ik waren een tikketlje nerveus in het begin, maar jij zorgde ervoor dat het ontstpannen werd en dat het daarnaast een grappige en liefdevolle ceremonie was.Alle gasten vonden ook dat je het geweldig deed! Heel veel dank daarvoor!
Groet,
Durk en Charlotte

Trouwambtenaar Josina het Grachtenhuis


8 Januari 2016

hallo josina
van wat ons een beetje saaie huwelijks ceremonie leek te worden heb je er een onvergetelijke dag van gemaakt!
Ook namens al onze gasten wordt je heel erg bedankt.
groeten
jaap en rolf

Trouwambtenaar Josina Jaap en Rolf

9 Oktober 2015

Lieve Josina,

Heel heel hartelijk dank voor de hele fijne ceremonie van vrijdag. Je hebt iedereen op zijn gemak gesteld en zeer welkom laten voelen.  Boris heb je heerlijk zijn gang laten gaan en een fijne tijd bezorgd. De toon was precies wat we gehoopt hadden; kortom: het was perfect. Wij hebben genoten.

Hartelijke groet,
Karen & Wim, nog steeds gelukkig getrouwd.

 

17 september 2015

Hallo Josina,
We hebben na de plechtigheid geen afscheid van je kunnen nemen. Het was een geweldige dag op een prachtige locatie. Veel dank voor jouw ontspannen en humoristische bijdrage eraan. Je voelde de sfeer goed aan: stijlvol maar niet te formeel.

hartelijke groet, Coert en Esther

trouwambtenaar Josina Huis van Brienen

15 Augustus 2015

Lieve Josina, 
We willen je hartelijk danken voor de prachtige ceremonie die je ons gaf. Zo mooi en precies goed. We zijn echt heel blij. En niet alleen wij, van vele gasten ontvingen we complimenten over de mooie, relaxte, persoonlijke ceremonie, maar die complimenten zijn natuurlijk voor jou!
Nogmaals dank, 
Brigitte en Joris

Trouwambtenaar Josina. Hortus

6 juni 2015

Hoi Josina,
Allereerst willen we jou nog heeeeel erg bedanken dat je onze BABS was op onze bruiloft op 6 juni.
We zijn ontzettend blij dat jij onze BABS was en hebben ook veel positieve reacties gehad!
Je deed het ontzettend leuk.
In de bijlage stuur ik je nog een aantal foto's waar jij op staat die onze fotograaf heeft gemaakt.
Misschien vind je dat leuk om te hebben.
Daarnaast is er ook een weddingclip gemaakt. Daar kom je ook in voor (rond 3 minuut 30 ongeveer)
Nogmaals veel dank!

Groetjes Marlies en Joost (6 juni -- het rijk van de keizer)

Trouwambtenaar Josina

 

Mei 2015

Beste Josina, 
Hierbij nog onze hartelijke dank voor de leuke manier waarop je ons huwelijk hebt voltrokken op afgelopen zondag, zowel zeer professioneel en tegelijkertijd spontaan en persoonlijk. Alle vrienden en familie zijn er waren er ook erg van onder de indruk. Hadden graag persoonlijk gedankt maar in de algehele verwarring van felicitaties is dat niet gelukt. 
Met vriendelijke groet en nogmaals dank voor de fijne bruiloft.

Barbara  en   Francesco

Trouwambtenaar Josina Tassenmuseum

 

April 2015

Hi Josina,


Wat een top-ceremonie was het ! Dank je, het was geweldig.
Wij zijn op de avond zelf niet meer in de gelegenheid geweest om je te bedanken, maar het was top. Veel vrienden en familie hebben heel veel complimentjes gegeven over de ceremonie en jou.


Dank,
Een zeer gelukkig paar (Josien & Richard)

Trouwambtenaar Josina Rijk vd Keizer

 

Hoi Josina,
Afgelopen zaterdag 18 maart waren wij alweer een jaar getrouwd. We hebben vorige week iedereen een kaartje gestuurd en voor jou hebben we er ook een klaarliggen. Alleen we hebben het hele internet afgespeurd en jouw adres kunnen we nergens vinden! Zou je het ons kunnen mailen?
We hebben echt zo genoten joh van de ceremonie vorig jaar. We hebben er erg goede herinneringen aan. En ook van onze familie en vrienden horen we nog regelmatig dat we zo'n leuke ambtenaar... hadden! Haha, dat was ook zo. Je hebt het echt zo leuk gedaan. Nogmaals bedankt!
Op de site van onze fotograaf word je trouwens ook nog genoemd zag ik laatst:)
Groeten!
Manon en Rogier

Teylers Museum Trouwambtenaar Josina

 

Dear mevr. Den Burger,

Thank you for giving Marjorie, Khail and myself, a beautiful and fun ceremony.
All our guests enjoyed the way you have officiated our marriage.
We received so many nice complements about the ceremony.

We wish you all the best...

Kind regards,

Familie Escalona

Osdorp Trouwambtenaar Josina

Februari 2015

Beste Josina,
Hartelijk dank voor de prachtige ceremonie, de zo mooi, persoonlijk en vrolijk gesproken woorden, en de super sfeer. We hebben het beiden heel fijn gehad.  Je hebt er voor ons een stralende en vrolijke ceremonie van gemaakt.
Hartelijk dank ook aan je collega, die ons en de getuigen nogmaals zo vriendeljk de draaiende tafel heeft laten uitproberen.

Vriendelijke groet,
Jasper en Helga

Trouwambtenaar Josina, van Hall zaal Stopera

19 december 2014

Beste Josina,


We wilden je na de dienst samen bedanken, maar toen we in het feliciteerkamertje stonden was je opeens weg en bleven we achter met de sympathieke bode!
We hebben gisteren genoten van de wijze waarop je onze huwelijksceremonie hebt voltrokken. En niet alleen wij, maar ook de aanwezigen. De uitingen liepen uiteen van “echt typisch Amsterdams” tot “wat een persoonlijke en warme ceremonie!”. Een Poolse vriendin van ons schreef op Facebook "It's absolutely impossible not to be in love with Amsterdam! Just came back from the marriage ceremony in the city hall of the good gay friend. Marriage Commissioner made it a wonderful experience for the happy couple, their family and friends. She was so natural, friendly, spoke Spanish (the native language of one of the grooms), English and Dutch and it was a pleasure being part of it!”. Een Portugese collega van Gerardo schreef op hetzelfde Facebook "Today I attended one of the most beautiful and special wedding ceremonies that I've seen so far”. Betere complimenten kun je je niet wensen dunkt mij!

Hierbij alvast twee fotootjes die een vriendin ons toe zond. De ‘echte’ foto’s van de provi’s krijgen we over een paar dagen!

Bijzonder bedankt en hartelijke groeten!

Gerardo en Onno

Trouwambtenaar Josina. Stopera

 

11 juli 2014

Beste Josina,

 Hierbij, zoals beloofd, wat foto’s van onze trouwdag op 3 mei jl.

 We willen je heel, heel hartelijk danken voor jouw aandeel in onze huwelijksceremonie. Wij -en, naar wat we gehoord hebben, praktisch alle aanwezige gasten- waren diep onder de indruk hoe je de perfecte balans weet te bewaren door op sommige momenten flink met humor op de voorgrond te treden, maar ook even zo makkelijk het toneel weet vrij te geven, waar nodig. Dat is echt een ware kunst.

 We zijn zeer blij dat we onze ceremonie door jou hebben laten leiden!

 Met hartelijke groeten,

Andrew & Hans

trouwambtenaar Josina

 

1 juli 2014

Hoi Josina,

Wat hebben wij genoten afgelopen zaterdag! Onze dag verliep precies zoals we hadden gehoopt. Alles was heel ongedwongen en iedereen was vrolijk en blij.
Dat kwam mede door jou geweldige optreden. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen op de manier waarop jij de ceremonie leidde.

Wij willen jou daarvoor heel hartelijk danken.

We sturen je wat fotootjes die we van onze gasten hebben gekregen. De `echte` foto’s moeten nog komen.

Hartelijke groeten,
Bodo en Charlotte

Trouwambtenaar Josina, IJ toren

Lieve Josina, april 2014


Onovertroffen, warm, liefdevol, humoristisch en nog veel meer, mocht je nog meer superlatieven te binnen schieten, vul het maar aan.

Het ging zoals ik me ongeveer voorstelde. De meiden hebben er ook van genoten en niet te vergeten onze lieve vriendjes Pierre (fotografeerde en is
ook schilder/kunstenaar) en Jacques, die als verrassing dit wilde meemaken.

Ik, en Goos ook, zijn je zeer dankbaar voor deze memorabele dag.

Liefs

Henk en Goos

Henk en Goos Stopera, Trouwambtenaar Josina

 

februari 2014

Beste Josina,


Nog even een mailtje om je te bedanken voor je goede werk tijdens ons huwelijk op 24 februari! We hadden eind vorig jaar een huwelijksdag en feest gehad, en zagen in de gemeentelijke voltrekking weinig meer dan een administratieve verplichting. Toch werd het weer bijzonder!

Wat jij, zonder persoonlijke voorbereiding, neer hebt gezet zullen we niet snel vergeten. Je sprankelde zoals een huwelijk hoort te zijn. Nogmaals dank en succes met alle toekomstige voltrekkingen!

Vriendelijke groeten,

Frank & Keeran

trouwambtenaar josina

november 2013

Hello Josina,

from the bottom of our heart we would like to thank you for this incredible ceremony, that we won't ever forget!!!
Everything was amazing and interesting.
For us and for all our guests it was a first private ceremony, and it was done with GRAND professionalism. Both Spanish and Russians were inpressed.

Wish you all the best in your life and job.
Good luck
Olga and Fernando

trouwambtenaar Josina helpt de bruid

juni 2013

Lieve Josina,

Leo en ik wilde je nog even heeeel erg bedanken voor afgelopen vrijdag. Niet alleen wij vonden jou super maar ook iedereen die in de zaal zat was helemaal fan van jou. Jammer dat het zo'n klootjes weer was maar toen wij later op de camping in Vuren aankwamen scheen de zon en bleef het de rest van de avond droog..Het was een te gekke dag en ben heel blij dat jij ons getrouwd hebt.

Leo neemt jou woorden erg serieus en zegt de hele tijd maar dat hij er alles aan zal doen om mij gelukkig te maken..zo schattig!
Maar goed dat ben ik al dus dat scheelt ha ha..
Succes met alle mooie huwelijken die nog komen gaan en we komen je opzoeken op het Rembrantsplein binnenkort.
Veel liefs,

Roos en Leo

trouwambtenaar josina, amstelkerk

 

2013 juni Hoi Josina,

Wij wilden je nog even bedanken voor de topmanier waarop je ons partnerschap hebt ingeleid.

Knap hoe je ons sms-verkeer hebt 'gehandeld', mooi hoe je ons in de ceremonie zelf hebt begegeleid en...we hebben ook veel plezier gehad!

Nogmaals: bedankt!

Bertil en Manske

Trouwambtenaar Josina, Westerliefde ja-woord

Goedemorgen Josina, mei 2013

Bij deze wil ik je graag namens Richard en mij bedanken voor een ontzettend fijne trouwdag.

Als besproken zagen wij een beetje op tegen de huwelijksvoltrekking omdat we dit bij andere huwelijken altijd erg saai, stug en serieus vinden.
Maar jij zei dat we je moesten vertrouwen, dus dat hebben we gedaan. En wat een mooie dienst hebben we daarvoor terug gekregen!

Het was precies de juiste mix van humor, luchtigheid, liefde en plezier. Je hebt ons exact de dienst gegeven waar wij op zaten te wachten, zonder het echt te weten.
Zonder jou was de dag zeker niet zo geslaagd geweest. Waarvoor veel dank.

Mocht je nog een referentie van ons willen ontvangen voor op je site, dan schrijft Richard die graag voor je. Laat het maar weten.

We hebben ook nog een paar foto's bijgevoegd. Wellicht leuk om te hebben.

Hartelijke groeten,

Iris en Richard

2012

"Josina heeft mijn geliefde en mij in de echt verbonden op een zeer persoonlijke, hartverwarmende, overtuigende en professionele wijze. Ze heeft een buitengewoon liefdevolle en respectvolle aanpak en weet formaliteit en luchtigheid, ernst en vrolijkheid in de juiste balans te brengen. Als ze het gezelschap verlaat, laat ze één bonk vreugde en positief gevoel achter, waarop het feestelijk samenzijn nog uren kan teren. Josina heeft een heel belangrijke bijdrage geleverd aan onze bruiloft en er een onvergetelijke dag van gemaakt voor ons en de meer dan 100 gasten. Een 10 met een griffel!"

Jos en Sandra

 

Goedemorgen mevrouw den Burger,

Namens een ieder die bij de huwelijksvoltrekking aanwezig was jl. woensdag van Patrick en Chris moet ik u bijzonder hartelijk bedanken. Niemand heeft ooit zo'n mooie huwelijksvoltrekking meegemaakt. U heeft er een waar feest van gemaakt. Namens ons gezin komen Patrick en Chris u binnenkort u iets aanbieden, want het was in 1 woord GEWELDIG.

vr.gr. Atie

 

Hoi lieve Josina, 2012

We leven nog steeds in een roes maar zijn wel weer aan het werk hahaha
We willen je nogmaals bedanken voor de geweldige huwelijksceremonie!!!
We hadden geen betere ambtenaar kunnen uitkiezen!!!
Je hebt het echt geweldig gedaan en wij hebben er enorm van genoten!! Dat is echt met geen pen te beschrijven en er kan geen trouwdag tegenop!!!
Wil je ook je dochter namens ons bedanken?

Ik hoor graag van je en nogmaals voor jullie alle3 BEDANKT BEDANKT BEDANKT!!! Het was onvergetelijk!!!!

Xxx
Raymond Daan Rosa Morris en Bo
Oftewel familie Poelstra hahaha

Trouwambtenaar Josina, special weddings

 

Beste Josina,

Tijdens onze trouwdag hebben we geen kans gehad om jou en John hartelijk te bedanken voor de prachtige ceremonie. We hebben erg genoten van de dag zelf maar de ceremonie was voor ons een echt hoogtepunt. We vonden het persoonlijke karakter, de woorden die jij voor ons hebt gesproken naar onze ouders en getuigen erg waardevol. We willen je daarbij vooral bedanken voor jouw warmte en hartelijkheid. Door de manier waarop jij iedereen betrok tijdens de ceremonie was het voor iedereen een feestje om aanwezig te zijn. Ook mijn zusje voelde zich erg bij de ceremonie betrokken doordat jij ook in het Duits gesproken hebt. We kregen van iedereen te horen dat ze erg genoten hebben. Onze gasten hebben de hele avond nog gesproken over hoe mooi ze het hebben gevonden.
Jouw vrolijkheid, energie en de liefde voor het ambt die je uitstraalt zal ons altijd bij blijven!
We zijn heel blij en dankbaar dat jij ons getrouwd hebt!!

Groetjes,
Paul en Sarah


Beste Josina, 2013


Wat kijken wij terug op een hele mooie en bijzondere dag (afgelopen 3 december)!! Wat hebben wij genoten, dit zullen wij nooit meer vergeten! Vooral de ceremonie heeft veel indruk gemaakt, daarvoor heel veel dank! Ook onze gasten waren erg onder de indruk.

Nogmaals dank! Je hebt ons een hele mooie herinnering gegeven!

We wilden een foto sturen, maar die laat nog even op zich wachten, maar als de foto's binnen zijn dan komt er een jouw kant op!

Groetjes,


Ward & Malou

Waarschijnlijk zien we je op 1 september op huwelijk van Maaike en Arthur! Leuk!!

Amstelkerk, trouwambtenaar Josina

Josina, 2012

Queremos dar a Usted las gracias por la lindisima ceremonia que nos ha brindado el 27 de abril a las 11 horas en el Stopera.
Ceremonia que aun hoy se comenta por lo calida, divertida y emotiva a la vez, que sorprendio a holandeses y extranjeros por igual !!!

Tuvo todos los ingredientes para que sea inolvidable!!!!

Es por eso que Paul y yo queremos darle las gracias por este recuerdo que nos ha regalado y que guardamos en el corazon.

 


Josina,

We willen je heel graag bedanken voor de prachtige ceremonie die je ons op 27 april jl. 11 uur in de Stopera hebt gegeven. Over deze ceremonie, die tegelijkertijd emotioneel en vermakelijk was, krijgen wij tot vandaag nog veel positieve reacties en het is gebleken dat hij zowel voor de aanwezige Nederlanders als buitenlanders verrassend was! Alle ingredienten om het onvergetelijk te maken waren aanwezig!!!

Daarom willen Paul en ik je ontzettend bedanken voor deze prachtige herinnering die je ons hebt gegeven en die we in ons hart zullen koesteren.

Cordialmente

Marcela y Paul

 

Dag Josina,

Dank je wel nog voor gisteren, we vonden echt dat je het heel leuk deed
(hoorde ik overigens ook van veel vrienden). heerlijk dat je niet zo'n
truttig mens bent die de zaken super serieus aanpakt. Het was voor ons
helemaal goed zo.
Je had overigens best mogen blijven hoor, voor wat bubbels....

Nogmaals dank en wie weet komen we elkaar nog eens tegen.

Groetjes,

Betty


Beste Jose,

Natuurlijk hoop je op je trouwerij op een leuke, niet al te formele, gezellige trouwambtenaar.
De ceremonie was vrolijk van toon, goed gestructureerd en leuk.
Met hier en daar een grapje, werd er op leuke manier iets over ons verteld.
Het was een goede suggestie van jou om een aantal voor ons speciale
mensen van de familie toe te spreken. Jij deed dat uit naam van ons: met tekst van ons.

Naast de aanwezigheid van familie, vrienden, de mooie locatie, en het stralende zonnetje (de enige dag met zon die week!), droeg jouw leuke
ceremonie bij aan een zeer geslaagde dag voor ons!

Bedankt daarvoor!

Piet en Mieke

The Dylan, Amsterdam Piet en Mieke

Hi Josina,

A picture from our wedding, we want to thank you so much for a beautiful ceremony. We asked as you said for 'short and painless' but what we got was so much better, your words will stay with us forever. We could not have asked for a more perfect day and you were a big part of that. Best regards and thank you again,

Robert and Barry

 

Beste Josina ,

We zijn nog steeds getrouwd en gaan nu aan huwelijksreis nummer 2 beginnen .
Wat heeft u het goed gedaan en wat is het belangrijk dat de ceremonie zo leuk verlopen is . Dat zet de toon voor de hele dag en iedereen was vol lof over uw presentatie . Enig dat de bode een oud collega was , niet alleen van mij , maar ook van mijn getuige  Hansje . Ik kan me voorstellen dat mensen u invliegen voor hun huwelijk in het buitenland . Heel hartelijk dank , het was een geweldig feest en mede dankzij u .

Met vriendelijke groeten Eleenka en Gerard

 

Goedemorgen Jose,

Birgit en ik zijn nu man en vrouw en het bevalt meer dan goed! Birgit en ik willen je heel erg bedanken voor je duidelijke en warme verhaal in zowel het Duits als in het Nederlands. Iedereen heeft alles meegekregen en de mensen uit Oostenrijk waren zeer blij om te zien hoe het in Nederland mogelijk is en dat ze deel waren van de ceremonie. We kunnen terugkijken op een fantastische dag/avond, die mede dankzij jou mogelijk is geworden. Bedankt!

Vriendelijke groet, Birgit&Niels

dank 2

 

Hallo Josina,


Wat heb je dat GEWELDIG gedaan.!
Ons huwelijk aan elkaar gebabbeld op exact de juiste wijze, in de juiste toon, met precies de goede woorden en emotie.
Echt fantastisch.
De hele sfeer was precies zoals wij ons hadden kunnen wensen.
Ik bewaar je kaartje om wellicht nog in het kader van Kunst en Cultuur elkaar nog een keer te onmoeten.
Heel erg hartelijke dank, namens ons 4en.

Anne Marie

 

Goedenavond Josina, 

Zo en dan krijg je nu zomaar een e-mail van mensen die je niet kent, maar die jou niet vergeten zijn. Je hebt onze huwelijksceremonie op 31 augustus jl. namelijk heel bijzonder gemaakt. En daar willen we je nog heel hartelijk voor bedanken. Natuurlijk veels te laat, we waren het al veel eerder van plan, je weet misschien hoe dat gaat. Maar dan komt het er nu toch nog van! 

Onze huwelijksdag werd mede door jou ‘optreden’ een dag om niet te vergeten. Hoe bijzonder, iemand die je niet kent (alleen even van dat half uurtje kennismaken) die je door woorden dan toch zo weet te raken, en zeker de kern raakt. Natuurlijk hadden we je vooraf woorden, ons verhaal,  geschreven op papier. Maar door de manier waarop je het bracht, je persoonlijke touch en benadering maakte het heel erg speciaal voor ons en onze gasten. Meerdere gasten vertelden ons hoe bijzonder ze jouw ceremonie vonden en ze ‘als zij ooit zouden gaan trouwen’ graag door jou getrouwd zouden willen worden! 

Misschien vind je het leuk om nog enkele foto’s te zien, je staat er zelf ook een aantal keren goed op! Zie daarvoor de foto’s op onze website: 

Hartelijke groet en nogmaals onze dank!

Annemarieke & Elina

annemarie, eline op auto

 

Beste Jose,

We wilden je nog even bedanken voor de mooie woorden op onze bruiloft
afgelopen 6 mei. Het was voor ons echt een droomdag en we hebben van
ieder moment genoten. Vooral het stukje over de kinderen had je mooi
persoonlijk verpakt en deed me echt wat. Ik zag zeker de jongens echt
glunderen :-)

Groetjes,
Nanno, Janice en de kinderen

dank 1

 

Beste José,

We willen je graag enorm bedanken voor de mooi verlopen ochtend. Je verhaal vonden wij heel mooi en alles was precies zoals wij dat wilden. Simpel, maar wel heel persoonlijk.
Het oefen-ontruimingsalarm maakte dat alles natuurlijk compleet. Gelukkig bleef het bij een aankondiging, of heb je er later nog last van gehad?
Het huwelijksboekje ligt hier als bewijs op tafel, ons leven als man en vrouw is begonnen!

Heel veel succes bij alles wat je doet. En vooral veel geluk!

Hartelijke groeten,

Camila & Jurre